Velkommen til Trivselsprogrammet

 
Trivselsprogrammet er et aktivitetsprogram for barne- og ungdomsskoler hvor mobbefrie trivselsledere legger til rette for økt aktivitet i storefriminuttene. Per høsten 2013 benytter 900 skoler i Norge Trivselsprogrammet. Det er representert i alle landets fylker og i mer enn 160 kommuner. 180 av medlemsskolene er kombinert- eller ungdomsskoler. Les mer om hva vi gjør og alle fordelene under om programmet eller last ned informasjonsarket til høyre.


AKTIVITETSKURS FOR VOKSNE - VESTLANDSREGIONEN
Vi håper at alle TL- ansvarlige og TL- koordinatorer har mulighet for å bli med oss på en leken, aktiv og spennende kursdag. Dere kan også melde på andre ansatte som kroppsøvingslærer, SFO ansatte, lærere og assistenter som vil ha glede og utbytte av kurset. Aktivitetskurs for voksne er en viktig del av opplæringen for våre trivselsskoler som vi håper alle benytter seg av! Alle Aktivitetskurs for voksne starter 12.30 og slutter 15.00. Les mer og meld dere på her.

 
 
Trivselsprogrammet på Youtube
Følg oss på Facebook
Skriv ut.
Legg til i favoritter.
Tips en venn
 
Telefon: 47 44 44 18 |  E-post: post@trivselsleder.no
Tilbakemelding om hjemmesidene: web@trivselsleder.no
 
Utvikling og implementering: assist2net

Samarbeidspartnere:


© Copyright 2009-2014 Trivselsleder AS. Programmet som helhet er beskyttet etter loven om åndsverk. Rettighetene til programmet tilhører Trivselsleder AS. Programmet, inkludert alt materiale – muntlig og skriftlig – kan kun benyttes av medlemsskoler.