Danser

 
Trivselsdansene startet i utgangspunktet som en enkel dans på Kaland skole i Bergen. Det viste seg raskt at dansen ble populær blant de andre trivselsskolene og etterspørselen etter flere danser økte. Derfor har vi som mål å lage minst en ny dans hvert år som vi legger ut på sidene for alle som vil danse i friminuttene og ellers.

Vi oppfordrer også dere som elever til å lage egne danser, filme dem og sende dem inn til oss, så legger vi dem ut her så andre også kan danse. Vær likevel oppmerksom på at YouTube, som vi bruker som portal for videoene, ofte sperrer videoene dersom vi bruker er kjente sanger på grunn av rettighetskrav fra plateselskapene/artistene. Så selv om den aller siste og hippeste låten frister mer som låt dere ønsker å danse til, så kan det ofte være lurere med eldre/mer ukjente eller egne sanger hvis dere har mulighet for det.

VIKTIG INFO: Vi ønsker at dere sender oss råfilene fra kameraet/programmet og ikke DVD-videoer - for da må vi rippe filene tilbake fra DVD som allerede er komprimert, og resultatet blir dårligere kvalitet på videoene deres. Husk også musikken dere har brukt, for ellers må vi kjøpe en kopi selv og det er ikke sikkert vi finner akkurat den versjonen dere har brukt (orignaler kontra remikser osv.).

Bruk derfor filsendingstjenester som www.filemail.com, www.wetransfer.com eller www.yousendit.com. Disse er gratis så lenge man ikke sender for mye og for ofte. Fyll inn din epostadresse som avsender og web@trivselsleder.no som mottaker, velg filen på maskinen din samt en beskrivelse av dansen

Til hver dans dere sender inn trenger vi følgende:
  • Selve videoen i dataformat (helst .mov eller .avi).
  • Musikken som er brukt (.mp3, .m4a, eller .wav).
  • Beskrivelse av dansen med trinn, navn på skole/klasse/evt. elever.
  • Skriftlig tillatelse fra skolen til å kunne legge ut videoene på vår side og YouTube.
 
NYHETER
 
 
Trivselsprogrammet på Youtube
Følg oss på Facebook
Skriv ut.
Legg til i favoritter.
Tips en venn
 
Telefon: 47 44 44 18 |  E-post: post@trivselsleder.no
Tilbakemelding om hjemmesidene: web@trivselsleder.no
 
Utvikling og implementering: assist2net

Samarbeidspartner:


© Copyright 2009-2016 Trivselsleder AS. Programmet som helhet är beskyttet etter loven om åndsverk. Rettighetene til programmet tilhører Trivselsleder AS. Programmet, inkludert alt materiale – muntlig og skriftlig – kan kun benyttes av medlemsskoler.