Bestilling av kulturkort til trivselslederne

Bruk dette webskjemaet for å bestille kort til elevene. Se instruksjonsvideoen øverst til høyre for detaljert fremgangsmåte.

Det er flere som rapporterer at de har bestilt kort for flere uker siden, men ikke mottatt dem. Dette er i de aller fleste tilfeller fordi et eller flere felter i webskjemaet under er mangelfulle eller har feil data. Når du trykker på send-knappen og det eneste du ser er toppen av denne siden, da må du scrolle ned for å se om
 
noen av feltene har fått en feilmelding. Når skjemaet er riktig utfylt og opplastingen går igjennom, vil du se en side med en konvolutt og tekst som takker for din bestilling, som vist her.

Vær også vennlig og bruk det nyeste excelarket når du bestiller. Vi har ikke mulighet til å bruke tid på å konvertere og flytte data fra de gamle arkene.
 

Vennligst les teksten ovenfor før du bestiller!
Alle felter merket med stjerne (*) må fylles ut.

Kontaktinfo

Skole:*
Kontaktperson:*
E-post:*
Gjenta e-post:*
Telefon:*

Leveringsadresse

Leveringssted (f.eks. skolens navn igjen):*
Postadresse:*
Postnr:*
Poststed:*
Kommune:*
Fylke:*

Fakturering

Referanse for fakturering:
Last opp Excelskjema:*
Antall kort i bestillingen:*

Merknader

Merknader:
Sikkerhetskode:


Code Image
Generer en ny kode.

Sikkerhetskode benyttes for å forhindre spam / verifisere at det er en fysisk person fyller ut dette skjemaet. Hvis koden er vanskelig å lese kan du generere en ny en.
 
 
 
Trivselsprogrammet på Youtube
Følg oss på Facebook
Skriv ut.
Legg til i favoritter.
Tips en venn
 
Telefon: 47 44 44 18 |  E-post: post@trivselsleder.no
Tilbakemelding om hjemmesidene: web@trivselsleder.no
 
Utvikling og implementering: assist2net

Samarbeidspartner:


© Copyright 2009-2016 Trivselsleder AS. Programmet som helhet är beskyttet etter loven om åndsverk. Rettighetene til programmet tilhører Trivselsleder AS. Programmet, inkludert alt materiale – muntlig og skriftlig – kan kun benyttes av medlemsskoler.